Published On: lun, Iul 30th, 2012

Certurile cu concubina l-au facut sa isi puna capat zilelor

Share This
Tags

Ieri la orele 15.25, personalul de serviciu din cadrul Politiei Municipiului a fost sesizat prin apelul de urgenta 112, de braileanca T.A. in varsta de 65 de ani, despre faptul ca la usa apartamentului ei se afla concubinul in varsta de 65 de ani, cu un cutit in mana, care o ameninta ca se va sinucide.

Cei doi locuiau impreuna de 20 de ani. Barbatul obisnuia sa consume bauturi alcoolice si sa faca scandal de fiecare data cand venea acasa. In urma cearturilor dintre cei doi, concubina nu a mai dorit sa il primeasca in casa, lasandu-l la usa apartamentului.

La scurt timp dupa apelul dat de T.A., A.F.  a sesizat Serviciul Judetean de Ambulanta cu privire la faptul ca la etajul blocului in care locuieste, se afla un barbat cazut pe palier, care are infipt in zona pieptului un cutit de bucatarie.

Serviciul Judetean de Urgenta s-a deplasat la fata locului unde au gasit cadavrul barbatului. Acestia au ezaminat cadravul pentru a stabili daca ezista alte semne de violenta. In urma examinarii s-a stabilit ca nu prezenta alte semne de violenta, in afara leziunilor suferite. Cadravul barbatului a fost ridicat si transportat la morga Spitalului Judetean Braila pentru a se efectua necropsia. {n cauza a fost intocmit dosar penal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-