Published On: mie, Iul 25th, 2012

Cartierul Vidin-Progresul va fi debransat de la sistemul de termoficare

Share This
Tags

*Situatia CET Braila nu da semne de restabilire a situatiei actuale, acumuland din ce in ce mai multe datorii catre furnizori si stat. Numarul de debransari se alatura in lista punctelor negative alaturi de datoriile istorice

In sedinta Consilului Local Municipal, din data de 25 iulie, s-a adus in discutie importanta Proiectului de hotarare initiat de consilierii locali municipali Mangiurea Silviu si Negoita Daniel asupra reconfigurarii zonelor unitare de incalzire in sistemul de alimentare centralizata cu energie termica din Municipiul Braila. In cele din urma, acest proiect a fost aprobat in unanimitate in cadrul sedintei.

Domnul Mangiurea si-a sustinut punctul de vedere prin reamintirea membrilor consilului ca datorita datoriilor mari cu care se confrunta la ora actuala cartierul Progresul, acesta va fi debransat de la sistemul de termoelectrificare. Motivele sunt binecunoscute: datoriile foarte mari acumulate catre societatea S.C. CET S.A. Braila, au ramas putine persoane racordate la sistemul de termoficare, lipsa spiritului civic al brailenilor care nu isi achita la timp datoriile, care, din iarna si pana la ora actuala, au un cumul de 10 miliarde. Inca este trist faptul ca iarna trecuta, brailenii au ramas fara apa calda si caldura in cele mai naprasnice conditii meteo.

Trebuie sa reamintim ca factura pentru termoficare reprezinta o obligativitate, precum si celalalte facturi lunare. Astfel vom reusi sa sustinem un agent important in viata cotidiana.

Alexandra Barbu

Comentarii

comentariu

About the Author

-