Published On: mar, Iul 17th, 2012

Cartea neagra a regimului Basescu

Share This
Tags

Membrii PSD au realizat un material, pe capitole, in care sunt prezentate fapte relevante in legatura cu abuzurilor de putere pe care le-a facut de-a lungul timpului atat presedintele suspendat Traian Basescu cat si apropiatii acestuia.

In material se face referire la conexiunile cu institutiile si societatile de stat, afaceri de familie si intermedierea contractelor pe bani publici, in urma carora s-au incasat miliarde de euro.

Cartea este structurata pe judete si contine lista cu membrii PDL oferita de diferite institutii locale, care au avut de suferit de pe urma tiranilor democrat-liberali.

Codrin Stefanescu, secretarul Consiliului National al PSD, a declarat ca materialul va fi finalizat in cursul zilei de azi: ”De altfel, trebuie mentionat faptul ca un numar foarte mare de jurnalisti, din presa locala, au avut de suferit in ultimii ani in urma demararii unor anchete care vizau nume grele din PDL. Asupra lor s-au facut presiuni continue, unii dintre ei au fost concediati, iar unele publicatii au fost, pur si simplu sabotate, in ceea ce priveste difuzarea pe piata”.

Printre persoanele din anturajul presedintelui, care sunt mentionate in acest act se numara: Mircea Hava, Gheorghe Seculici, Gheorghe Falca, Cristian Boureanu, Valerian Vreme, Ioan Oltean, Eugen Badalan, Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Costica Canacheu, Cezar Preda, Stelian Fuia, Gheorghe Albu, Radu Berceanu, Mircea Toader, Monica Iacob Ridzi, Iulian Urban, Mihai Stanisoara, Roberta Anastase, Valeriu Tabara si Monica Macovei.

Abuzurile de putere ale democrat liberalilor vor fi pe rand evidentiate si explicate, sustinute de dovezi, dupa cum se arata in comunicatul de presa emis de Partidul Social Democrat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-