Published On: mar, Iul 24th, 2012

Cand Basescu latra PDL-ul musca!

Share This
Tags

*Presedintele suspendat se gandeste la boicotarea referendumului

Traian Basescu este convins ca cei de la USL vor manevra referendumul dupa bunul plac asa ca a decis sa actioneze in consecinta. Acesta nu numai ca nu va participa la referendum dar instiga la neprezentarea electoratului democrat liberal.

“Sunt foarte multe elemente care arata clar decizia USL de a frauda acest referendum. Mie imi va fi imposibil ca, prin reprezentantii PDL, sa controlez ce se intampla acolo. Atunci exista inclusiv riscul, daca in zilele urmatoare nu se amelioreaza conditiile, eu sa cer PDL-ului sa nu fie reprezentat macar in sectiile de votare. Sa nu isi trimita oameni si sa boicoteze total referendumul ca nefiind organizat in conditii de securitate”, a declarat Basescu in cadrul unei emisiuni televizate.

Presedintii de organizatii ai PDL, din tara au fost chemati azi la Bucuresti, in cadrul colegiului director, unde se va discuta daca situatia referendumului. Acesti vor hotara care este cea mai buna si legala solutie de a boicota referendumul din data de 29 iulie.

Basescu a declarat ca inca mai crede in lovitura de stat care se da la momentul actual, considerand ca singura solutie de demascare a acesteia este ca referendumul sa nu fie validat.

“De ce sa cer eu electorilor mei, sau nu electorilor mei, acelora care din revolta nu vor sa valideze lovitura de stat, de ce sa le mai cer sa mearga la vot?”, a spus Basescu, precizand ca este posibil ca inclusiv el sa nu participe la vot.

In ciuda declaratiilor pe care le-a facut Traian Basescu, Constantin Dumitriu, liderul PDL Braila a declarat ca nu crede in aceste zvonuri. Mai mult, democrat liberalii braileni vor participa la referendum.

Comentarii

comentariu

About the Author

-