Published On: vin, Iul 6th, 2012

Campanie de colectare deseuri electrice si electronice, inclusiv surse de iluminat uzate, in Municipiul Braila

Share This
Tags

Gremlin, in parteneriat cu Primaria Municipiului Braila, organizeaza sambata si duminica (7-8 iulie) o campanie de colectare a deseurilor provenind din echipamente electrice si electronice, inclusiv surse de iluminat uzate. Actiunea se va desfasura cu sloganul „In miezul verii Gremlin te „racoreste” de deseuri” si va beneficia de sprijinul Recolamp si al Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

Campania organizata sambata si duminica, pe data de 7 – 8 iulie, a fost conceputa astfel incat sa le ofere locuitorilor Municipiului Braila o modalitate la indemana de a se debarasa de echipamentele electrice si electronice uzate. In cele doua zile de campanie, brailenii sunt asteptati pe platoul din fata Casei Tineretului pentru a aduce deseuri provenind din echipamente electrice si electronice (DEEE), inclusiv surse de iluminat uzate. In schimbul acestora, deponentii vor primi drept premiu instant o inghetata, precum si un bilet la tombola.

Organizatorii vor oferi, prin tragere la sorti, 3 premii brailenilor ce se vor implica in actiunea de colectare si vor aduce deseuri pe platoul din fata Casei Tineretului: un aparat de aer conditionat, un ventilator si o lada frigoridica. Si de aceasta data populatia va beneficia de sprijin in cazul aparaturii grele sau voluminoase. Brailenii au la dispozitie, incepand de vineri, numarul de telefon 0757.777.097 pentru a solicita, in mod gratuit, o echipa Gremlin la domiciliu.

Cu scopul de a combate efectele negative pe care pastrarea electricelor si electronicelor vechi in gospodarie le poate avea, compania Gremlin pune la dispozitia populatiei  centre special amenajate pentru colectarea DEEE. In municipiul Braila functioneaza in permanenta sase astfel de puncte de colectare: Str. Progresului, Cartier Chercea, Piata Radu Negru, Parcarea Caporal Musat, Bd. Dorobantilor, Parcare scoala Mihai Eminescu.

Despre Gremlin

Gremlin se evidentiaza pentru intreaga arie de expertiza legata de managementul integrat al deseurilor, reprezentand un partener strategic in colectarea, tratarea si valorificarea deseurilor din hartie, sticla, plastic, lemn, precum si a deseurilor provenind din echipamente electrice si electronice (DEEE). Profesionistii Gremlin sunt primii care au gasit o solutie pentru valorificarea conului de sticla CRT, primii care au pus bazele unei instalatii pentru tratarea surselor de iluminat cu descarcare in gaze de inalta si joasa densitate (HID), primii care au pus in functiune o instalatie autorizata de tratare a DEEE-urilor, si lista poate continua. Deviza noastra, „Protejeaza impreuna cu noi”, exprima cel mai bine angajamentul pe care Gremlin si l-a luat in lupta pentru un viitor curat si sprijinul constant pe care il asigura comunitatilor in vederea indeplinirii acestui deziderat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-