Published On: joi, Iul 12th, 2012

Calatorie intrerupta la Bivolari

Share This
Tags

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari, pe timpul executarii unei misiuni specifice de supraveghere, au depistat si retinut un cetatean din Republica Moldova care intrase ilegal in Romania.

In data de 08 iulie a.c., in jurul orei 18.00, pe timpul executarii unei misiuni specifice de supraveghere, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari au depistat, pe directia localitatii de frontiera Bivolari, un barbat a carui prezenta in zona nu era justificata. Politistii de frontiera au procedat la interceptarea si legitimarea acestuia.

In cadrul cercetarilor efectuate impreuna cu autoritatile de granita ale Republicii Moldova si din declaratiile barbatului politistii de frontiera au stabilit ca cel in cauza este cetateanul moldovean Vadim C., in  varsta de 21 ani, a trecut ilegal din Republica Moldova in Romania traversand inot raul Prut.

Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat, lucrare care a fost prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, in vederea luarii masurilor legale.

Conform Acordurilor incheiate intre Republica Moldova si Romania, dupa finalizarea cercetarilor, barbatul a fost predat autoritatilor de granita ale statului vecin.

Comentarii

comentariu

About the Author

-