Published On: mar, Iul 24th, 2012

Bugetul celor mari pentru cei mici

Share This
Tags

* 50 de lei pentru o seara in Oraselul Copiilor

Parcul Monument este unul dintre cele mai mari puncte de atractie pentru copii pe langa faleza dunarii si Gradina Publica. Copii sunt foarte incantati de Oraselul Copiilor, fiind un loc de joaca in aer liber, care se afla in parcul Monument. Acesta are in dotare balansoare, tobogane , invartitori, masinute si trenulete electrice, reprezentand o atractie pentru cei mici dar o gaura       in buget pentru majoritatea parintilor si bunicilor.

Taxa de intrare in Oraselul copiilor este de 1,5 lei pentru adulti si 0,5 bani pentru copii. Pe langa aceasta taxa de intrare parintii si bunicii sunt nevoiti sa mai scoata din buzunar pentru dorintele celor mici cum ar fi vata de zahar 3 lei, popcorn-ul 5 lei, o plimbare cu masinutele electrice 3 lei pentru 3 minute.

O alta atractie a parcului din Monument sunt si bicicletele pe 4 roti. Tariful acestora variaza intre 6 lei pentru doar 15 minute si 10 lei pentru 30 de minute, acestea fiind disponibile atat pentru copii cat si pentru adulti. Bugetul parintilor si bunicilor este redus cu fiecare moft satisfacut celor mici. Recreerea copiilor cat si a parintilor si bunicilor poate ajunge intr-o singura seara la aproximativ 50 de lei. Indiferent de bugetul disponibil parintii si bunicii trebuie sa satisfaca capriciile celor mici care nu sunt chiar atat de ieftine.

Andreea Boldeanu

Comentarii

comentariu

About the Author

-