Published On: mie, Iul 11th, 2012

Brailenii, victimele caldurii

Share This
Tags

*Orasul nostru se afla in continuare sub Codul galben de canicula

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis ieri avertizari de canicula pentru astazi si maine, caldura persistand in regiunile sud vestice si sudice. Temperaturile maxime vor atinge 35-37 grade Celsius, iar indicele temperatura- umezeala fiind de 80, depasind pragul critic.

Si avertizarea codului portocaliu de canicula a fost prelungita pana joi in judetele Mehedinti, Dolj, Teleorman, Olt si Giurgiu temperaturile maxime  fiind de 37-38 in arii restranse ajungang la 39.

In Bucuresti, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj si Caras-Severin vor fi si astazi sub avertizare cod galben de canicula. Brailenii vor fi obligati sa suporte astazi temperaturi de pana la 38 de grade Celsius. Weekendul va fi tot mai fierbinte, valorile vor ajunge la 36 de grade.

La Braila Serviciul de Ambulanta a fost foarte solicitat avand zilele acestea un numar de 300 de persoane.Au fost inregistrate si decese cauzate de canicula,dar nu in judetul nostru.

Ministerul Sanatatii recomandand populatiei sa asculte sfaturile medicilor,sa evite statul in soare intre orele 11 si 18, si sa consume cat mai multe lichide.

Comentarii

comentariu

About the Author

-