Published On: joi, Iul 26th, 2012

Braila tine pasul cu modernizarea

Share This
Tags

*Semafoare si fantani noi sau spatii verzi pentru relaxare, sunt doar cateva din proiectele municipalitatii

Pe ordinea de zi a sedintei, s-au luat in discutie proiecte de hotarare privind sistemele de alimentare cu apa pe terenurile aferente, sisteme de canalizare si epurare a apelor uzate, sisteme de infrastructura privind administrarea domeniului public – parcuri publice, zone de agrement, sisteme de infrastructura privind administrarea domeniului public – fantani publice, semafoare si indicatoare de circulatie in conformitate cu proiectul “Extindere spatii verzi prin realizarea unui parc in Cartierul Lacu Dulce, Municipiul Braila”.

Acest proiect a fost implementat prin Programul National de {mbunatatire a Calitatii Mediului. Parcul este construit in zona cartier Lacu Dulce, amplasat in partea de sud-vest a municipiului, cu o suprafata de 4 hectare mp, unde s-au amenajat spatii verzi, alei ecologice, drumuri, retele apa, canalizare, electrice si de iluminat. Valoarea totala a lucrarilor s-a ridicat la suma de 4,5 milioane de lei, finantarea fiind asigurata atat de resursele locale, cat si de Fondul pentru buget.

Toate hotararile prezentate pe ordinea de zi au fost aprobate, cu exceptia punctului 20, care a fost scos si care facea referire la trecerea din domeniul public al statului in domeniul public al Municipiului Braila a suprafetei de teren 16.222 mp, aflata in administrarea Serviciului de Transport Public Local de Calatori si Administrare Portuara Braila, situata pe Faleza Dunarii, intre prelungirea Str. Grivita si punctul de trecere bac al IAS-IMB.

Alexandra Barbu

Comentarii

comentariu

About the Author

-