Published On: vin, Iul 13th, 2012

Braila scufundata in gunoaie

Share This
Tags

*Autoritatile ridica din umeri neputincioase

Angajatji Primariei de la salubritate isi arata indiferenta lasand gunoaiele chiar langa unele locasuri de cult cum ar fi Biserica Ortodoxa Penticostala “Golgota” de pe strada Dianei in apropierea intersectiei cu strada Rosiorilor.

Maldarul adunat zace in mijlocul strazii de 4 zile, timp in care locuitorii din zona au ajutat la cresterea acestuia, depozitand illegal deseuri menajere.

Reporterii de la InfoBraila au stat de vorba cu oamenii din aceasta zona. Unele persoane au declarat faptul ca, gunoaiele sunt lasate de cei de la salubritate.

O mare parte din gunoiul aruncat neglijent in mijlocul strazii Diana apartine bisericii din aceasta zona, care in urma finalizarii constructiei a depozitat aici

resturile industriale. De miros nici nu se mai pune problema, vecinii fiind disperati de “miresmele” care vin din strada dupa lasarea serii.

Nici soferii nu sunt incantati de ceea ce se petrece aici, fiind obligati sa foloseasca rute ocolitoare pentru a evita mormanul de gunoi.

Cei mai multi dintre locuitori acuza rromii din zona care vin si aduc gunoiul lasandu-l in mijlocul strazii. Aceleasi persoane au mai declarat ca si locatarii isi mai arunca gunoiul peste mormanul format.

O parte din neglijenta o au si persoanele de pe strada Dianei care nu au simtul civic si isi depoziteaza deseurile in locuri neamenajate dar cea mai mare parte a vinei o au angajatii de la salubritate, localnicii cerandu-le sa li se amenajeze locurile pentru depozitarea gunoaielor.

O alta gramada de gunoi este depozitata direct pe strada Halelor la intersectie cu strada Stefan cel Mare, vecinii fiind nemultumiti si foarte deranjati de mirosul emanat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-