Published On: vin, Iul 27th, 2012

Braicarul, in timp ce isi plateste datoriile in rate, face angajari

Share This
Tags

*Braicarul se pregateste sa dea drumul la tramvaie facand angajari, dupa ce anul trecut a facut disponibilizarea unui numar de 120 de persoane

Marea problema a Braicarului este datoria foarte mare la Electrica si angajarea de nou personal. Anuntul de angajare a personaluilui a fost facut public in unul dintre ziarele locale. Reamintim ca anul trecut s-au facut diponibilizari a unui numar de 120 de persoane, motivele principale constituindu-le starea economica precara, degradarea comunitatii, concurenta neloiala a sistemelor maxi taxi precum si pierderile financiare.

Pe langa deficitul de personal cu care Braicarul se confrunta, o alta problema este datoria pe care o are la Electrica. Datoria nu a fost facuta publica de catre directorul general Cornel Sandulescu. Aceeasi problema o au multi dintre calatorii fideli ai Braicarului, care asteapta cu nerabdare ca tramvaiele sa fie puse in functiune si se tem ca actiunea  sa nu fie afectata de sumele datorate.

Contactat astazi 27.07 de reporterii InfoBraila, Cornel Sandulescu a declarat ca punerea in functiune a tramvaielor nu va fi afectata de datoria catre Electrica si se vor pune la dispozitia calatorilor imediat ce lucrarile de reabilitare a sinelor vor fi finalizate.

Cu privire la suma datorata la Electrica, acesta ne-a declarat ca o parte din datorie este platita gradual: “Platim o suma lunar pana ce se va achita din datorie. Vom da drumul la tramvaie dupa ce se vor termina lucrarile in zona Dorobanti cu Calea Galati”.

Din spusele primarului Aurel Simionescu, lucrarile de reabilitare sunt spre finalizare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-