Published On: vin, Iul 13th, 2012

Braicar are datorii la Electrica

Share This
Tags

* Chiar daca se vor finaliza lucrarile, tramvaiele nu vor putea circula fara curent electric

Primarul municipiului Braila, Aurel Simionescu a declarat faptul ca lucrarile la liniile de tramvai sunt aproape de finalizare. Pana la sfarsitul lunii, edilul sef este convins ca se va pune in functiune intersectia Barierei Calarasilor.

Ceea ce il nemultumeste insa pe Simionescu este faptul ca societatea Braicar nu si-a achitat datoriile la Electrica. Motiv pentru care exista posibilitatea ca odata finalizate lucrarile, tramvaiele sa nu circule din lipsa curentului electric.

“Societatea are intr-adevar datorii la Electrica, dar momentan suntem in litigiu. Incercam sa ajungem la un numitor comun si sa platim in mod esalonat datoriile pe care le avem”, a declarat Cornel Sandulescu, directorul Braicar.SA.

In ceea ce priveste tramvaiele, Sandulescu a declarat ca o data ce se vor finaliza lucrarile in Bariera Calarasilor vor fi puse in miscare, indiferent de rezultatele actualului litigiu pe care il are societatea.

Referitor datoriile pe care Braicar le inregistreaza la momentul actual, Cornel Sandulescu nu a dorit sa declare suma acestora, mentionand doar faptul ca se incearca o modalitate de plata esalonata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-