Published On: Soare, Iul 22nd, 2012

Basescu nu merita sa iasa prin demisie, ci sa fie demis

Share This
Tags

*Cristian Rizea isi arata nemultumirea fata regimul actual

In cadrul conferintei de presa sustinuta vineri de Cristian Rizea a fost luata in discutie problema referendumului.

Deputatul PSD prezinta doua masuri prin care economia nationala poate fi echilibrata.

“Spijinirea IMM-urilor beneficiaza de 94,5% de societatile din Romania de aceasta masura si ma refer la posibilitatea angajarii tinerilor sub 25 de ani si persoanelor peste 55 de ani fara ca angajatorii sa plateasca contributia la  bugetul asigurarilor sociale de stat, acea consistenta de care un angajator poate fi scutit, iar o alta masura foarte importanta dupa opinia mea este cea de plata a TVA-ului la incasarea facturii” a declarat Rizea.

Inainte cu o saptamana pana la ziua referendumului, deputatul incurajeaza cetatenii sa mearga la vot si sa-l dea jos pe Basescu. “Trebuie sa ne exercitam acest drept fundamental, drept constitutional pe care pana la urma revolutia din decembrie ‘89 ni l-a acordat. Cred ca presedintele Basescu nu merita sa iasa prin demisie, merita sa iasa prin demitere” a spus Rizea.

Soarta cetatenilor depinde de rezultatul alegerilor. Daca pana acum li s-au refuzat drepturile si libertatile castigate prin lege, la referundum, cetatenii au ocazia sa puna capat regimului instaurat de PDL.

“Cred ca prin acest vot Romania va trebui sa tinda spre normalitate, Romania trebuie sa aiba asa cum spunea colegul meu Mihai Tudose, legi clare, corecte, proceduri aplicabile, si cred ca dupa acel moment, dupa alegerile prezidentiale,dupa alegerile parlamentare putem trece la treaba si putem sa construim ceva impreuna” este de parere deputatul PSD.

Intrebat de braileni “cand nu vom mai avea controale, cand nu vom mai avea corectii, cand Braila va avea acces la fonduri guvernamentale si nu numai la fonduri europene?” Raspunsul il vom afla pe data de 29 iulie.

“Atunci vom apta fiecare dintre noi ori catre continuarea crizei si a circului politic ori catre normalitate”, conchide Cristian Rizea, deputat PSD.

Comentarii

comentariu

About the Author

-