Published On: mar, Iul 17th, 2012

Basescu: “Am jucat totul pe o carte tinand in mana Constitutia Romaniei”

Share This
Tags

Cu o atitudine de presedinte jucator, asa cum ne-a obisnuit, Traian Basescu a tinut in aceasta seara un discurs in cinstea mitingului organizat de democrat-liberali.

Basescu a cerut atat Guvernului cat si presedintelui interimar Crin Antonescu sa-si asume raspunderea pentru deprecierea monedei nationale.

“Am castigat alegerile cu sloganul totul pe o carte tinand in mana Constituria Romaniei. Aceasta carticica trebuie sa fie in constiinta tuturor romanilor”, a declarat presedintele suspendat.

Aceasta carticica, asa cum numeste Basescu Constitutia Romaniei a fost unul din subiectele aprinse care au tinut paginile ziarelor in iarna lui 2011.

La acea data Guvernul Boc dorea revizuirea Constitutiei in ceea ce priveste limitarea deficitului, a datoriilor publice si cerea un Parlament unicameral care sa fie compus din 300 de parlamentari.

In iarna lui 2012 Boc a declarat in cadrul unui post de televiziune: “Daca ne intelegem cu Opozitia, putem schimba Constitutia”. Aceasta carticica sfanta pe care Traian Basescu nu o mai vrea schimbata acum.

Comentarii

comentariu

About the Author

-