Published On: mar, Iul 31st, 2012

Avalansa de sinucideri

Share This
Tags

*Politia judetului Braila a fost solicitata in mai multe cazuri de sinucidere

Un barbat de 62 de ani din orasul Braila s-a certat cu concubina sa de aceeasi varsta dupa care a plecat la birt pentru a-si ineca amarul. {ntors acasa tarziu, femeia a refuzat sa-I primeasca inauntru acesta amenintand ca are un cutit cu care urmeaza sa-si puna punct zilelor. Barbatul si-a dus la indeplinire amenintarile infigandu-si cutitul drept in inima, producandu-se inevitabilul.

M.S. cu varsta de 21 de ani din Comuna Ciocile a decedat in ambulanta chemata sa-l salveze, deoarece pe fondul unei depresii si-a provocat leziuni in zona gatului si a inimii. I s-au facut manevre de resuscitare insa nu a putut rezista ranilor provocate. Pe corpul tanarului nu au fost gasite si alte semne de violenta, acesta fiind transportat la morga.

Alte doua persoane si-au luat propria viata prin spanzurare. Un caz s-a petrecut in Comuna Viziru dar inca nu se cunosc cauzele sinuciderii.

Cel de-al doilea caz s-a intamplat pe aria judetului Braila. Un barbat cu varsta de 82 ani ce urma sa suporte o interventie chirurgicala de amputare a ambelor picioare, a cedat pshihic si s-a hotarat sa-si puna capat zilelor.

Monica Ene

Comentarii

comentariu

About the Author

-