Published On: joi, Iul 5th, 2012

Aruncati gunoiul unde trebuie!

Share This
Tags

*Este apelul primarului Aurel Simionescu catre cetateni * acesta uita ca si primaria a fost la un moment dat asaltata de gunoaie

Cu ceva timp in urma, reporterii Infobraila au facut public un material in care “curtea” primariei era asaltata de gunoaie. Desi Directia de Administrare si Gospodarire Locala Braila se afla in coordonarea directa a primarului Aurel Simionescu, se pare ca cei responsabili cu salubrizarea uita sa-si faca datoria chiar in propria ograda, dar primarul Aurel Simionescu face apel catre cetateni sa-si arunce gunoaiele in locurile amenajate si nu pe unde apuca.

Directia de Administrare si Gospodarire Locala Braila, cu toate ca se afla sub autoritatea Consiliului Local Municipal Braila, in coordonarea directa a primarului Aurel Simionescu, uita sa ridice gunoiul tocmai din incinta Primariei.

In cadrul conferintei de astazi, 5 iulie, primarul Aurel Simionescu a declarat faptul ca au inceput o noua actiune in ceea ce priveste salubritatea si totodata a facut un apel catre cetateni sa arunce gunoaiele in pubela si nu lânga aceasta.

“Am discutat cu directile noastre, vom intra in continuare pe o serie de actiuni care vizeaza in mod deosebit salubritatea. Suntem in plina vara si cetatenii nostri depun in continuare gunoaiele acolo unde le este mai comod si mai aproape si nu in spatiu care trebuie sa-l depuna. Asa cum am mai spus toate astea se fac tot din banii nostrii, ai tuturor, pentru ca acel gunoi trebuie carat, colectat si depus la groapa si o sa mai facem astfel de curatenie. Fac un apel la cetateni sa-si puna gunoiul unde trebuie sa si-l puna, in spatiu in care trebuie sa-l puna. Ca agentii economici respectivi, mai uita sa mature in zona in care au incarcat pubelele, dar cand pubela este jumatate plina, langa sant “n” pungi, sacosi si toate resturile, atunci cu certitudine lucrurile nu sunt in regula,”  a declara primarul Aurel Simionescu.

Reporterii Infobraila, spre deosebire de lucratorii avizati sa se ocupe de salubrizare, au observat gunoaiele care deversau din pubele si au facut un apel, in speranta ca cei in masura isi vor indeplini intr-adevar sarcinile. Alarmant nu este neaparat ca lucratorii au uitat sa colecteze muntii de gunoaie, ci faptul ca primarul demonstreaza inca o data ca nu este capabil sa faca lucrurile sa functioneze asa cum ar trebui nici macar in imediata apropiere a sa, dar in partea cealalta a orasului unde un simplu cetatean arunca gunoiul pe unde apuca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-