Published On: mie, Iul 25th, 2012

APIA elibereaza adeverinte fermierilor

Share This
Tags

*Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA si Fondul National de Garantare a Creditului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii garanteaza creditele acordate de banci fermierilor

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) elibereaza adeverinte pentru beneficiarii Schemei de plata unica pe suprafata in cadrul Campaniei 2012.

In urma conventiilor incheiate cu agentia de catre Banci, Campania intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente.

Pana in momentul de fata, APIA a incheiat conventii cu mai multe Banci, printre care BRD Groupe Societe Generale, CEC Bank, Banca Comerciala Romana S.A, Banca Transilvania, Banca UniCredit Tiriac Bank S.A., Banca Carpatica, Banca Centrala Cooperatista CREDITCOOP, OTP Bank Romania S.A., Banca Comerciala INTESA SANPAOLO ROMANIA S.A., Bancpost S.A.

Conventiile nu se opresc aici, in perioada imediat urmatoare, APIA va incheia conventii si cu alte banci comerciale.

Fermierii pot depune cerere in Campania SAPS 2012, in urma carora li se va elibera o adeverinta.

Motivul acestui act confirma ca beneficiarul a depus cererea de plata pentru Schema unica de plata si ca au fost efectuate controalele si verificarile administrative asupra cererii de plata a beneficiarului.

Exista insa si fermieri care nu pot pot intra in posesia adeverintei si anume cei selectati la controlul pe teren.

APIA a incheiat astfel de conventii si pentru campaniile SAPS 2007-2011.

Comentarii

comentariu

About the Author

-