Published On: lun, Iul 2nd, 2012

Actiuni preventive in oras si municipiu

Share This
Tags

In noaptea de sambata spre duminica, intre orele  22.00- 3.00, politisti de la Politia orasului Ianca si Sectia 4 de Politie Rurala Ianca, sprijiniti de lucratori din cadrul IJJ Braila, au actionat pentru prevenirea infractiunilor comise cu violenta la discotecile din oras si din comunele Sutesti, Gradistea, Racovita si Mircea Voda.

Fortele de ordine au legitimat 15 persoane, au verificat in trafic 10 autovehicule, au efectuat controale la 5 societati comerciale cu profil discoteca si au constatat 8 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 1.400 de lei.

Ieri, intre orele 8.00- 10.00, politisti de la Birourile Ordine Publica, Investigatii Criminale si Rutier au actionat in zona Oborului de cereale din municipiu, pentru prevenirea si combaterea faptelor de comert ilicit si pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta civica in randul cetatenilor.

Politistii au legitimate 43 de persoane, au efectuat verificari la 4 societati comerciale, 26 de persoane fizice autorizate si 14 producatori particulari, au controlat in trafic 35 de autovehicule si au constatat 19 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 5.150 de lei.

De asemenea, au fost ridicate in vederea confiscarii bunuri industriale si alimentare, in valoare totala de 300 de lei, pentru care comerciantii nu detineau documente legale de provenienta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-