Published On: joi, Iul 26th, 2012

A murit Valeriu Bardiganu

Share This
Tags

* Cel care a promovat-o pe binecunocuta Corina Chiriac nu mai este printre noi *

Valeriu Bardiganu, in varsta de 60 de ani a murit marti la Spitalul Judetean Braila, in urma unui infarct. El era cunoscut pentru numeroasele functii pe care le-a avut de-a lungul anilor, cat si pentru ceea ce a realizat in orasul Braila.

A fost, pe rand, director la mai multe Institutii, la Trustul de Constructii Industriale, la Insula Mare Brailei, acelasi post l-a ocupat la IJGC. Valeriu Bardiganu a pus bazele intreprinderii IJGC, iar dupa cativa ani a ocupat functia de vicepresedinte la VCCOM.

Pe tot parcursul activitatii sale profesionale a fost remarcat prin diferite realizari. Realizator al concursului “Lotca de aur”, Valeriu Bardiganu a promovat mai multe tinere talente printre acestea numarandu-se Corina Chiriac, Marian Nistor si Simona Patraulea.

Activitatile lui nu s-au oprit aici. Pe plan administrativ, acesta a reparat sinele de tramvai de pe Buldevardul Dorobantilor, a initiat si finalizat instalarea gazelor la Biserica “Sf. Nicolae”, pe care a sI renovat-o.

“Tatal meu suferea de probleme cardiace si de diabet dobandit pe baza de stres de pe vremea cand lucra la TCI”, a declarat Adrian Bardiganu, fiul acestuia.

Slujba de inmormantare va avea loc astazi la Biserica “Sf. Nicolae”, iar la ora 11.00 trupul neinsufletit va fi condus la cimitirul “Sf. Maria”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-