Published On: mar, Iul 10th, 2012

A incercat sa-si violeze propria mama

Share This
Tags

*La numai 12 ani este acuzat de viol si tentativa de furt

Minorul P.D., in varsta de 12 ani a incercat sa-si violeze mama, dupa ce a sustras bunuri materile din locuinta familiei. Actiunile lui nu s-au oprit aici, tanarul a savarsit aceleasi fraude si in alte locuinte din comuna.

Acesta a fost reclamat ieri, la orele 18.25, de catre un localnic, politistii luand act de plangerea facuta.

Agentii au demarat imediat cercetarile si au stabilit ca, la orele 11.00, minorul a patruns in curtea locuintei pentru a sustrage bani. A cautat in prima camera, apoi a intrat in camera unde se afla femeia, care dormea, si a incercat sa o violeze. Strigatele acesteia l-au determinat sa fuga de la locul faptei.

De asemenea, acesta s-a deplasat prin comuna si a mai intrat in curtea altei localnice pentru a sustrage bani, a patruns in locuinta pe un geam lasat deschis si, fiind surprins de partea vatamata, a reusit sa fuga.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de violare de domiciliu, tentativa la viol si tentativa la furt calificat, minorul fiind identificat si audiat.

Extinzand cercetarile s-a mai stabilit ca acesta este autorul comiterii mai multor furturi inregistrate in evidente cu autori necunoscuti: in ziua de 17 octombrie 2009, impreuna cu minorul M.I., a patruns prin escaladarea ferestrei gasita deschisa, in Gradinita Dudesti, de unde au sustras un casetofon si un ceas de perete. In perioada 25 noiembrie 2011 si ianuarie 2012, pe timp de zi, impreuna cu M.I., a patruns prin escaladarea gardului si dizlocarea geamului unei ferestre, intr-un imobil nelocuit, care apartine localnicului G.V., de unde au sustras o bicicleta, un flex, o patura, o geaca si mai multe produse alimentare. In ziua de 17 martie 2012, a patruns prin escaladarea gardului in curtea localnicului N.C. si, prin ruperea unui lacat, in bucataria locuintei, de unde a sustras o butelie de aragaz pe care, ulterior, a vandut-o. In ziua de 21 iunie 2012, a patruns in curtea consatencei M.G., prin escaladarea gardului si, apoi, in locuinta pe usa gasita deschisa, de unde a sustras suma de 200 de lei, fiind surprins de partea vatamata, careia i-a propus sa intretina relatii sexuale, fara a exercita acte de violenta. In perioada 10-22 iunie 2012, pe timp de zi, a patruns prin escaladarea gardului in curtea imobilului nelocuit care apartine lui B.S., din comuna Dudesti, cu intentia de a sustrage bunuri, insa nu a putut patrunde in interior. In cursul lunii iunie 2012 minorul a patruns prin escaladarea gardului si dislocarea geamului unei ferestre in doua imobile care apartin localnicului D.G., unul fiind nelocuit, de unde a sustras obiecte din fier, in greutate totala de 100 de kg, pe care le-a vandut unui cumparator de ocazie, fapta nefiind sesizata de partea vatamata, in cauza intocmindu-se dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Politistii au contactat referentul social din cadrul Primariei Dudesti, urmand sa se efectueze demersurile necesare pentru instituirea unei masuri de protectie sociala asupra minorului, deoarece acesta a mai fost cercetat in perioada 2010 – 2012, pentru comiterea mai multor infractiuni de furt.

Comentarii

comentariu

About the Author

-