Published On: joi, Iul 12th, 2012

A incercat sa introduca in tara peste 8.000 de tigarete

Share This
Tags

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier impreuna cu inspectori vamali au descoperit ascunse si nedeclarate, in bordul autoturismului unui cetatean din R. Moldova  peste 8.000 de tigarete.

In data de 8 iulie a.c., in jurul orelor 11.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetateanul din R. Moldova, Nicolae N., in varsta de 37 ani, conducand un autoturism marca Rover.

În urma controlului efectuat, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, intr-un locas special amenajat in bordul autoturismului cantitatea de 8.760 tigarete diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova.

Autoritatea vamala a luat masura retinerii intregii cantitati de tigarete si a autoturismului in vederea confiscarii, iar pe barbat l-a sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 de lei.

Politistii de frontiera au luat masurile legale ce se impun pentru anularea permisului de mic trafic emis pe numele barbatului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-