Published On: mar, Iul 10th, 2012

3852 kg de deseuri colectate in municipiu

Share This
Tags

* Brailenii s-au debarasat de deseuri electrice si electrocasnice in cadrul programului “In miezul verii Gremlin te racoreste de deseuri”

Gremlin in parteneriat cu Primaria Municipiului Braila au organizat o campanie de colectare a deseurilor electrice si electronice precum si de la surse de iluminat uzate. 3852 de kilograme de echipamentele uzate au fost colectate in cele doua zile de campanie.

Brailenii care au avut aparatura grea sau voluminoasa au solicitat ridicarea gratuita de la domiciliu a deseurilor de catre echipa Gremlin.

La sfarsitul celei de-a doua zi de campanie a avut loc o tombola unde trei dintre cei mai norocosi braileni au castigat premii. Simionescu Nicolae a intrat in posesia unui aparat de aer conditionat, Moraru Ciprian a castigat un ventilator cu vaporizator, iar lada frigorifica auto a fost castigata de Plopeanu Ramona.

Campania “In miezul verii Gremlin te racoreste de deseuri” a avut succes datorita implicarii active a Primariei Municipiului Braila si a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

În Braila functioneaza în prezent sase puncte de colectare a deseurilor provenind din echipamente electrice si electronice acestea fiind situate pe Strada Progresului, Cartier Chercea, Piata Radu Negru, Parcarea Caporal Musat, Bulevardul Dorobantilor, Parcarea scolara Mihai Eminescu.

Campania s-a desfasurat la Braila, Constanta si Bucuresti unde a reusit sa se stranga 11223 kilograme de deseuri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-