Published On: mie, Iul 4th, 2012

30.000 de tigarete de contrabanda descoperite de politistii de frontiera

Share This
Tags

Politistii de frontiera botosaneni au intocmit dosar penal pentru contrabanda si evaziune fiscala, pe numele unui cetatean roman, care avea in ingrijire o casa nelocuita, in care au fost descoperite 30.000 de tigarete marca Plugarul, de provenienta R. Moldova.

In dimineata zilei de 3 iulie a.c., politisti de frontiera din cadrul Sectorului PF Romanești au descoperit, in urma unor informatii detinute, intr-o casa nelocuita din localitatea de frontiera Damideni, patru colete voluminoase, care contineau 30.000 tigarete marca Plugarul, de provenienta R. Moldova.

In urma cercetarilor specifice, politistii de frontiera au stabilit ca tigarile apartin cetateanului roman Catalin D., de 30 de ani, domiciliat in localitatea Damideni, care are in grija locuinta respectiva.

In consecinta, pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de „contrabanda” si “evaziune fiscala”, documentele urmand a fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, competent in solutionarea cauzei.

Intreaga cantitate de tigari, in valoare totala de 13.500 lei a fost ridicata in vederea confiscarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-