Published On: vin, Iul 6th, 2012

13.000 tigarete descoperite de politistii de frontiera galateni

Share This
Tags

Politistii de frontiera galateni pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, desfasurate pe raza comunei Oancea, au descoperit 13.000 tigarete de contrabanda, intr-un autoturism condus de catre un cetatean din R. Moldova.

In data de 04 iulie a.c., politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oancea, pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru au oprit in trafic, pentru control, pe DJ 242 E, comunicatia Oancea – Roscani, un autoturism marca Logan, condus de catre Dumitru B., cetatean din R. Moldova, in varsta de 38 ani. In autoturism se mai afla si Ion P. cu dubla cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 40 de ani.

In urma verificarii autoturismului, in portbagaj, sub mocheta, au fost descoperite, un numar de 13.000 de tigarete marca Winston Blue cu timbru acciza R.Moldova.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, urmand a fi introduse in camera de corpuri delicte a Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati.

Persoanelor in cauza li s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de „contrabanda”, iar impotriva cetateanului Dumitru B. s-a luat si masura anularii permisului de mic trafic.

Comentarii

comentariu

About the Author

-