Published On: mie, Iul 18th, 2012

“Vreau o tara ca afara!”

Share This
Tags

Deviza mitingului USL de la Brasov pentru sustinerea demiterii lui Traian Basescu

Peste 5000 de persoane au fost prezente ieri in Piata Sfatului din Brasov la mitingul organizat de USL in vederea sustinerii demiterii presedintelui suspendat.

In ciuda fapului ca presa nationala ne-a criticat in nenumarate randuri pentru deciziile politice din ultima perioada, tinerii au obtat pentru sloganul “Vreau o tara ca afara!”.

In cadrul prostestelor au participat fostul prim ministru Calin Popescu Tariceanu, Ministrul Muncii Mariana Campeanu, Relu Fenechiu, seful de campanie al PNL si europarlamentarul Ramona Manescu.

In cadrul mitingului, reprezentantii USL au luat pe rand cuvantul, incercand sa scoata in evidenta greselile pe care atat Guvernul Boc, cat si presedintele suspendat Traian Basescu le-au facut din functiile ocupate.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu a tinut un discurs cu privire la situatia actuala declarand:” Traian Basescu este iadul pentru Romania”.

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a fost si el prezent pe scena mitingului de la Brasov, exprimandu-si ingrijorarea fata de romanii aflati in diaspora care nu sunt la curent cu probleme pe care le are Romania in momentul de fata: ”Basescu a castigat alegerile cu ajutorul romanilor de afara, care sunt departe de realitatile de acasa. Romanii au inteles astazi toate minciunile si promisiunile pe care nu le-a respectat si pentru asta trebuie sanctionat si aceasta sanctiune trebuie sa vina din partea cetatenilor”.

Cu toate ca Traian Basescu promitea in campania electorala ca va scapa Romania de coruptie, Tariceanu considera ca din anul 2004 tara noastra a devenit unul din cele mai corupte state ale Uniunii Europene.

Madalina Munteanu

Comentarii

comentariu

About the Author

-