Published On: joi, Iul 5th, 2012

“USL a fost mai bine organizat”

Share This
Tags

*Constantin Dumitriu recunoaste infrangerea pe ultima suta de metrii

Ironic fiind presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu a declarat ca cei din USL au fost mai bine pregatiti dupa ora 17.00 in ziua alegerilor. Acesta a tinut sa le multumeasca alegatorilor si sa-i felicite pe ceilalti candidati, fiind multumit de cele peste 30% de procente pe care AVB le-a inregistrat in Braila.

In urma alegerilor PDL a pierdut doi primari din Frecatei si Faurei, dar a castigat alti doi in Galbenu si Ciocile.

In ciuda infrangerii de la alegerile locale, democrat-liberalii braileni au declarat ca se vor pregati intens pentru parlamentarele din toamna anului 2012. Acestia au convingerea ca la viitoarele alegeri nu vor mai fi la fel de nepregatiti.

“Am pierdut in multe localitati, va dau ca exemplu Frecateiul, la scoruri foarte stranse, la 11 voturi. Deci meciul politic a fost destul de echilibrat. Consiliul Judetean l-am pierdut in ultima zi de alegeri dupa ora 17.00 cand cei de la USL, ca de fiecare data, au fost mai bine organizati si intelegeti dumneavoastra, din toate punctele de vedere, decat Alianata pentru Viitorul Brailei. Dar asta nu este un repros, este o constatare a noastra si ca atare, in alegerile parlamentare din toamna vom sti sa ne pregatim mai bine, vom sti minusurile care le avem si cu siguranta la parlamentarele vom avea un scor mai bun decat cel din 2008”, a declarat Constantin Dumitriu.

Presedintele organizatiei judetene se bucura de recunoastere la nivel national, fiind chiar promovat in urma rezultatelor obtinute atat de el, cat si de organizatia pe care o conduce: “In aceasta perioada am avut actiuni de reorganizare a partidului, atat la Braila cat si in plan national. Dupa cum ati aflat subsemnatul a fost ales ca secretar executiv al Biroului Permanent National. Lucru care ne face sa ne bucuram foarte mult, pentru ca suntem apreciati si eu ca lider al organizatiei judetene, am fost apreciat, s-a vazut prin votul obtinut la conventia nationala”, a adaugat Dumitriu.

In urma alegerilor locale PDL Braila a suferit unele modificari, s-a dizolvat organizatia municipala, Viorel Balcan devenind astfel simplu membru de partid si deputat PDL.

Comentarii

comentariu

About the Author

-