Published On: mar, Iul 17th, 2012

“Creativitatea” – proba la titularizare

Share This
Tags

La examul de titularizare din 2 august candidatii vor fii evaluati dupa noua metoda

In urma publicarii noului model cadru si a incertitudinii desfasurari concursului reporterii infobraila au luat legatura cu prof. Valeriu Partene-presedintele Sindicatului Invatamantului Braila care ne-a lamurit in aceasta privinta declarand

“A aparut o formula noua cu privire la compozitia subiectelor de examen. Programa intotdeauna a avut  doua componente,una de metodica si una de teorie. Tot ce au stiut pana acum pe partea de metodica si stiintifica ramane valabila. Partea de metodica cuprinde si o secventa de creativitate fiind in beneficiul acestora. Programa ramane neschimbata numai ca acea secventa a subiectului de concurs cred ca e in avantajul lor. E normala, e fireasca. Raspunsul este ca daca s-a modificat ceva s-a modificat in sprijinul candidatilor. Speram  ca se va obtine aceleasi rezultate ca la bacalaureat. Am incredere ca daca s-a schimbat ceva acest lucru va fi in bine.”

Candidatii nu trebuie sa fie descurajati de noul model de subiect introdus, acesta constituind un motiv de competitivitate, dand posibilitatea de a-si valorifica cunostiintele.

Ilona Fetti

Adrian Furcoiu

Comentarii

comentariu

About the Author

-