Published On: joi, Iun 28th, 2012

Ziua internationala a Dunarii celebrata la Braila

Share This
Tags

In ziua de 29 iunie, la propunerea tarilor dunarene si sub auspiciile Comisiei Internationale pentru Protectia Fluviului Dunarea (ICPDR), cu sediul la Viena, se sarbatoreste Ziua Internationala a Dunarii.

Primaria Municipiului Braila in parteneriat cu Liga Navala si Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” organizeaza maine, 29 iunie 2012, o serie de evenimente dedicate Zilei Dunarii.

Incepand cu orele 8.30, pe esplanada din Braila se vor organiza actiuni ce au ca scop ecologizarea malului Dunarii. Plecarea se realizeaza din spatele scenei de pe esplanada avand ca punct de sosire Capitania Portului.

La aceasta actiune de ecologizare vor participa voluntarii Asociatiei Pro Democratia, Asociatia Cercetasii Romaniei Club Braila, Clubul de Turism Proilavia, Centrul European de Informare si Dezvoltare si Liga Navala Braila.

In fata Capitaniei Portului, incepand cu orele 9.30, participantii la acest eveniment vor realize desene pe asfalt.

Incepand cu orele 10.00, pe nava Lacul Sarat, se va organiza un concurs de culturea generala, la care vor participa elevii scolii “Fanus Neagu”, “Sf. Andrei” si “C.S. Aldea”. In acelasi interval la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” va avea loc o expozitie de carte ce va avea ca tema “Dunarea”

Comentarii

comentariu

About the Author

-