Published On: vin, Iun 22nd, 2012

USL nu cedeaza niciun loc de vice

Share This
Tags

Presedintele PSD Braila a declarat la cea mai recenta conferinta de presa ca discutiile care exista in acest moment in ceea ce priveste majoritatile din CLM si CJ, au ca interes functionarea cat mai buna a celor doua administratii. Cu toate ca reprezentantii Partidului Social Democrat, filiala Braila, nu s-au intalnit inca cu membrii celorlalte partide care fac parte din Uniunea Social Liberala, respectiv PNL si PC, acestia merg impreuna pe un singur drum si anume, formarea unei majoritati in interiorul USL-ului, iar Co-presedintele USL Braila, a declarat ca vor avea discutii si cu membrii celorlalte partide, dar mai putin cu PDL.

“Nu am reusit sa ne intalnim cu cei de la PNL. Va trebui sa incercam sa respectam protocolul care spune ca majoritatile trebuiesc facute in interiorul USL-ului si nu cu alte partide, daca nu reusim sa o facem in interiorul USL-ului sigur ca avem voie sa face discutii si cu alte partide mai putin cu PDL, astea sunt indicatiile de la noi de la partid, probabil ca si dumnealor au aceleasi indicatii. Eu cred ca majoritatile trebuiesc facute in interesul functionari administratiei din zona respectiva, fie ca e comuna, oras, municipiu, judet, in interesul populatiei, pentru ca nu avem nevoie de discutii interminabile in interiorul consiliului local, orasenesc, municipal sau judetean, sigur discutii vor fi dar trebuie aprobate cat mai multe dintre ele pentru a putea functiona. Noi inca nu am discutat o sa discutam maine problema aceasta, trebuie sa trecem prin structurile noastre de partid sa avem aprobarile necesare pentru ca altfel nu respectam statutul, nu respectam interesul organizatiei noastre si la fel banuiesc ca este si la dumnealor. Ceea ce este important, e ca au fost niste intelegeri si trebuiesc respectate de toate partile semnatare a acestei aliante pentru ca daca pornim cu stangul la drum, nu pornim bine,” a declarat Bunea Stancu.

{n ceea ce priveste functiile de vicepresedinti ai Consiliului Judetean, presedintele Gheorghe Bunea Stancu nu a nominalizat pe nimeni, insa a declarat faptul ca un vicepresedinte va fi de la PSD iar cel de-al doilea de la ACD

“Un vicepresedinte va fi din partea PSD si unul din partea ACD. {n principiu asta este negiocierea facuta, in protocol nu scrie nimic clar din acest punct de vedere dar incercam sa rezolvam problemele ca toata lumea sa fie multumita. Pe 2 iulie depunem juramantul pe 5 iulie este sedinta,” a conchis Bunea Stancu.

Singura conditie a celor de la PSD, respectiv a primarului municipiului, Aurel Simionescu dar si a presedintelui Consiliului Judetean Gheorghe Bunea Stancu, este ca cei de la ACD sa desemneze candidati pentru functia de vicepresedinte dar si cea de viceprimar, oameni compatibili cu primarul si presedintele CJ pentru a exista o colaborare cat mai eficienta.

“Declaratia noastra este ca trebuie sa ne propuna oameni compatibili cu noi, cu primarul si cu presedintele, altfel nu o sa fim de acord. Noi dorim, sa avem CLM si CJ care sa functioneze atat in partea de deliberativa cat si in partea executiva,” a precizat presedintele Consiliului Judetean.

Comentarii

comentariu

About the Author

-