Published On: sâm, Iun 2nd, 2012

Titiu Dumitriu se jeneaza ca partidul sau sa fie asociat cu Diacomatu acum si in veacul vecilor

Share This
Tags

Constantin Dumitriu si gasca lui democrat-liberala au intrat in fibrilatie fiindca in niste materiale electorale distribuite pe piata, Sergiu Diacomatu este asociat cu PDL. Mauru se declara indignat ca adversarii politici se dadeau la asemenea “mizerii” si scriu ca el si PDL ar avea de-a face cu Diacomatu altfel decat ca doua persoane care, intamplator, sunt implicate in alegerile locale in acelasi judet. Cum ar veni, sunt colegi de suferinta, in judetul Braila condus de Gheorghe Bunea Stancu si atat. Daca ne uitam mai bine, noi n-am zice ca vreunul dintre cei doi sufera prea mult, cel putin din punct de vedere financiar – fiindca ambitile politice personale si interesele de grup care nu prea le-au iesit, din cauza lui Stancu, nu se pun.

Ce ne uimeste este indignarea lui Dumitriu ca Diacomatu este asociat cu PDL-ul, lucru pe care Mauru il califica drept “defaimator”, in conditiile in care Diacomatu este candidatul PDL la presedintia CJ.

“Se prezinta tot felul de pliante si mizerii defaimaitoare in care folosesc siglele PDL si AVB, in care spun ca Sergiu Diacomatu este membru al PDL. Vreau sa va spun ca Sergiu IonuI Diacomatu nu a fost si nu va fi niciodata membru al PDL”, a tunat Titiu Dumitriu, in conferinta de presa.

Ce este defaimator in a alatura siglele AVB si PDL, cand  AVB include si PDL? Ce e defaimator in a asocia PDL cu Sergiu Diacomatu, cand PDL il are ca si candidat la presedintia CJ Braila pe Sergiu Diacomatu? De ce este defaimator in a spune cineva ca Sergiu Diacomatu a fost sau va fi  membru PDL, inainte sau dupa alegerile locale? Ii este rusine lui Dumitriu sa se auda in targ ca persoana in cauza ar avea vreo legatura cu PDL, sau pe Diacomatu insusi il deranjeaza sa fie asociat direct cu PDL, fiindca stie ca asta i-ar taia din voturi?

Bun, Diacomatu n-a fost niciodata (pana acum) membru al PDL, intelegem, dar de unde pana unde se apuca Dumitriu sa declare categoric ca acesta nu va fi niciodata membru PDL? Ce, Diacomatu e ciumat? De unde stie Dumitriu ce va dori Diacomatu peste o luna, doua, sau peste un an? De unde stie Dumitriu ca va mai fi el presedinte PDL, la momentul la care eventual, Diacomatu va dori sa intre in aceasta formatiune, ca sa spuna daca acesta va fi primit sau nu in partid?

Pana una-alta, indiferent de zbaterile spasmodice ale lui Titiu Vinetiu si Diacomatu, realitatea este clara: Diacomatu si PDL sunt impreuna in aceasta cursa electorala, iar cele doua parti sunt asociate prin propria vointa, nu prin pretinse “mizerii defaimatoare”, fiindca PDL face parte din Alianta pentru Viitorul Brailei si PDL il sustine la presedintia Consiliului Judetean pe Sergiu Diacomatu. Iar Diacomatu a acceptat sustinerea si voturile PDL, chiar daca el insusi a comentat ca presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, face parte din caracatita coruptiei la nivel judetean. Nu mai spunem ca si celalalt aliat al sau, PDListul Eugen Badalan, este cuprins de caracatita amintita.

Daca Diacomatu si-a dat mana cu unul sau mai multe dintre bratele asa-zisei caracatite a coruptiei locale este problema (si mizeria) lui, nu a brailenilor care constata asta; iar daca asocierea lui Diacomatu cu Dumitriu si PDL este defaimatoare, in opinia lor, este tot din vina lor, nu a brailenilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-