Published On: vin, Iun 29th, 2012

Talharita in plina zi

Share This
Tags

*Hotul care i-a smuls lantul de aur de la gat unei brailence, a fost prins de politisti in timp ce vroia sa-l amaneteze

Ieri, la orele 12.00, C.A. (65 de ani), din Braila, a sesizat la Politie, prin apelul 112, faptul ca un barbat necunoscut i-a smuls de la gât lantisorul din aur, in timp ce se afla in apropiere de Bulevardul Dorobantilor.

Politistii au periat zona si, la orele 12.15, l-au depistat pe B.D. (36 de ani), din municipiu, a le carui semnalmente corespundeau cu cele declarate de victima, care intentiona sa amaneteze un lantisor din aur (cu caracteristici care corespundeau celui sustras), la o casa de amanet situata pe Bulevardul Dorobantilor.

Politistii au recuperat prejudiciul, in valoare de 2.500 de lei, iar invinuitul a fost retinut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, pentru comiterea infractiunii de tâlharie, si a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Astazi urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Braila cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva pentru 29 zile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-