Published On: vin, Iun 22nd, 2012

Suprematia “butonarilor” din PNL se apropie de sfarsit. Liberalii care au luptat pentru USL se pregatesc sa-i rada pe Boboc si Varga

Share This
Tags

* cei mai buni primari pe care i-a avut PNL pana acum sunt pregatiti sa-l detroneze pe Boboc si Varga

Filiala braileana a PNL a fost, in ultimii zece ani, mereu scena unor confruntari politice violente, conducerea filialei, indiferent ca a fost Sabau, Cibu sau Boboc folosindu-i pe membrii liberali doar sa-si satisfaca ambitiile politice. De data aceasta, liberalilor le-a ajuns cutitul la os si sunt decisi sa-i curate pe “butonari” si sa participe direct la deciziile importante care se iau la nivelul filialei.

Patru primari si mai multi membri liberali au decis sa puna piciorul in prag, ultima sedinta a Biroului Permanent fiind de-a dreptul furtunoasa. Practic, i se reproseaza presedintelui Catalin Boboc si vicepresedintelui Vasile Varga ca manevreaza partidul cum vor, fara sa tina cont de vocea majoritatii, primarii liberali fiind nemultumiti ca, dupa ce au obtinut rezultate excelente, nu sunt consultati cu privire la stabilirea posturilor din “deconcentratele” care revin PNL Braila.

Primarii din Gradistea, Bertesti, Mircea Voda si Ciresu au adoptat o pozitie dura fata de Boboc si Varga, carora nu le mai recunosc suprematia, primarul comunei Bertesti, Costel Capbun renuntand deja, in semn de protest, la locul sau din Biroul Permanent Judetean al PNL Braila. “Demisionam pentru ca am ajuns, dupa atâta munca, sa ia decizii pentru noi unii care în campania electorala nici nu stiau ce e ala partid. Demisionam pentru ca acum, unii care n-au depus niciun efort în campanie, vin si vor posturi în deconcentrate. Deci, asta e problema, nu Catalin Boboc”, a spus Capbun.

Mai mult, in interiorul partidului s-a creat o situatie conflictuala si din cauza manevrei de invaluire realizata de PNL prin “promovarea” la filiala locala a Partidului romania Mare a unor membri din conducerea filialei municipale a partidului. Contestatarii sustin ca PNL s-a facut cel putin de ras trimitand liberali sa preia PRM pentru a obtine avantaje exterioare protocolului incheiat in cadrul Uniunii Social Liberale.

{n concluzie, adevaratii liberali sunt nemultumiti ca Boboc si Varga au fost pasivi in campania electorala, non-combatul lor fiind cel putin ciudat, ca s-au facut de ras manipuland la vedere filiala locala a PRM, dar si pentru faptul ca dupa castigarea alegerilor de catre USL vor sa stabileasca de capul lor pozitiile castigate de PNL in cadrul acordului din cadrul USL.

Comentarii

comentariu

About the Author

-