Published On: mie, Iun 27th, 2012

Scade pretul la carburanti

Share This
Tags

Cel mai mare operator de pe piata carburantilor, OMV Petrom, a redus, pentru a   cincea oara in decurs de sase saptamani, preturile din statiile proprii.

Petrom va ieftini benzina cu opt bani pe litru si motorina cu sase bani pe litru, incepand de astazi, 26 iunie.

Compania petroliera nu anunta modificarile de pret si nici nu anunta pretul de referinta al carburantilor, punand in schimb la dispozitia consumatorilor un serviciu online, pe site-ul companiei, cu preturile de la fiecare statie de distributie.

Masura companiei petroliere este generata de scaderea cotatiilor internationale la titei si la produsele petroliere si survine la nicio saptamana dupa ultima reducere din 20 iunie.

Si Lukoil Romania, a treia companie de pe piata romaneasca dupa numarul de statii, a redus astazi preturile la benzina si motorina comercializate de companie.

Sortimentele de benzina comercializate de companie s-au ieftinit de la finele lunii trecute si pana in prezent cu 21 de bani, un litru de benzina EuroLuk 95 costand in prezent 5,6 lei. Sortimentul Ecto 98 are un pret de referinta de 6,21 de lei, fata de 6,42 de lei, pret afisat de companie in a doua parte a lunii mai. Ultima modificare efectuata de Lukoil este de 11 bani, in cazul benzinei, conform site-ului companiei.

La cele doua tipuri de motorina comercializata de Lukoil, preturile au scazut cu sase bani. Daca ne luam dupa datele afisate pe site-ul Lukoil, ieftinirea este de 11 bani la sortimentul Euro L Diesel, respectiv de 10 bani la motorina Ecto Super.

Comentarii

comentariu

About the Author

-