Published On: mie, Iun 27th, 2012

Romania a ratat 5 aruncari de la 7m si pierde derby-ul cu Cehia

Share This
Tags

Romania 24 – 30 Cehia (10 – 19)

Echipa Romaniei de la Campionatul Mondial Universitar, pierde derby-ul in fata echipei mult mai experimentate a Cehiei.

Beneficiind de un program mai lejer, cu doua prime jocuri impotriva reprezentativelor statelor Chile si Uruguay, in timp ce Romania a platit tribut efortului mare depus pentru obtinerea victoriei in jocul cu Polonia, Cehia castiga derby-ul zilei.

Debutul meciului a apartinut in totalitate Cehiei, care a condus confortabil pe tabela de marcaj inca din minutul 10 al partidei. Echipa Romaniei nu a mai repetat jocul bun, apararea nu a mai functionat atat de bine, in timp ce in atac s-au risipit multe situatii favorabile, intre care si 5 aruncari de la 7m.

Evolutia buna a brailencelor, Elena Voicu, cea care a inchis poarta si finalizarile pivotului Raluca Irimia, a facut ca de la o diferenta de 10 goluri in debutul celei de-a doua reprize sa se ajunga in minutul 52 la o diferenta de 4 goluri (28-24).

A cantarit mult in economia jocului si cartonasul rosu primit de Nicoleta Tudor la inceputul reprizei a doua, in urma celor 3 eliminari.

Echipa universitara a Cehiei, care se confunda cu prima reprezentativa a tarii, este dupa parerea tuturor specialistilor favorita la castigarea medaliei de aur.

Romania pierde astfel primul meci de la Campionatul Mondial Universitar si este nevoita sa castige urmatoarele doua jocuri pentru a ramane in lupta pentru medalia de aur.

Echipa Cehiei, s-a dovedit a fi o nuca deocamdata prea tare pentru tanara echipa a Romaniei.

Urmatorul meci al Romaniei are loc, joi, 28 iunie, cand selectionata tarii noastre intalneste Uruguaiul, dupa care vineri, fetele antrenate de Ioan Baban intalnesc tara gazda, Brazilia.

Portari: Elena Voicu, Paula Visan

Marcatoare: Irimia 6, Joldes 4, Cirstea 3 (1), Patuleanu 3, Dincu 2, Rahnea 2(1),

Adespi 2, Tudor 1, Esanu 1

Comentarii

comentariu

About the Author

-