Published On: vin, Iun 22nd, 2012

Restrictii de circulatie pe timpul codului portocaliu de caldura

Share This
Tags

Pentru informarea conducatorilor auto care circula in municipiul si judetul Braila sau care sunt in tranzit, Inspectoratul de Politie Judetean Braila aduce la cunostinta ca, in perioada 22- 23 iunie 2012, in intervalul orar 11.00-20.00, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat utilizatorii retelei de drumuri nationale din Romania ca, in conformitate cu prevederile art. 44, alin.2 din Ordonanta Guvernului nr.43/1997, privind regimul drumurilor, cu modificarile si completarile ulterioare, interzice temporar circulatia vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, pe drumurile nationale: D.N. 21 Braila- Slobozia; D.N. 2B Braila- Buzau; D.N. 22 Braila- Ramnicu Sarat; D.N. 23 Braila- Focsani; D.N. 22 B Braila- Galati (Soseaua Dig).

Pentru protejarea participantilor la trafic, patrulele de politie actioneaza pe arterele de circulatie si recomanda conducatorilor auto ca, inainte de a pleca la drum, sa se informeze despre situatia traseului pe care urmeaza sa se deplaseze.

Pentru operatorii de transport si/sau conducatorii autovehiculelor vizate de restrictie, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA a pus la dispozitie urmatoarele posibilitati de informare: numerele de telefon 021/264.33.33 si 021/9360; pagina de internet www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-