Published On: joi, Iun 21st, 2012

Redactorul sef al ziarului “Obiectiv” si-a tras teren de casa de la Simionescu

Share This
Tags

* el spune ca a luat terenul ca sa testeze “birocratia” *

Potrivit propriei declaratii, redactorul sef al cotidianului “Obiectiv”, Marian Coman, a aplicat in anul 2001 pentru obtinearea unui teren prin Legea nr.15 din 2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinte proprietate personala!

Mai mult, in conditiile in care mii de braileni asteapta cu sufletul la gura ca primarul Aurel Simionescu sa le dea un loc ca sa-si ridice un acoperis deasupra capului, Marian Coman a declarat ca nu are nici o intentie sa construiasca ceva pe acest teren: “In 2001 tatal meu m-a anuntat atat pe mine cat si pe fratele meu de aceasta ordonanta 15 prin care se ofereau terenuri tinerilor. Atunci eu eram mai tanar, prin ultimul an de facultate si am depus dosarul la primarie cu toate actele necesare. Pentru ca nu aveam nici casa si nici o alta proprietate m-am calificat criteriilor pe care le prevede respectiva lege. Au trecut cativa ani pana am primit un raspuns, timp in care alte persoane, care au aplicat dupa mine intrasera deja in posesia terenurilor respective, ceea ce m-a facut sa cred ca repartizarea aceasta se face pe pile. Sincer, m-a interesat mai mult sa vad cat dureaza birocratia aceasta decat terenul propriu-zis. Nu am nici un interes sa-mi construiesc ceva acolo pentru ca nu am bani, insa impozitele sunt platite la zi. Anul trecut am intrat in posesia terenului printr-o hotarare a Consiliului Local Municipal, care prevede darea in concesiune a acestor terenuri pe o perioada de 99 de ani.”

Vazand ca proprietatea sa starneste interesul colegilor de breasla Coman a declarat: “Stiu care este inclinatia publicatiei dumneavoastra si vreau sa te rog si sa-l rog si pe Catalin sa va pastrati obiectivitatea si sa nu imi schimbati declaratia.”

Marian Coman continua “sa testeze birocratia”, in cazul in care nu va construi nimic pe terenul primit in concesiune pe o perioada de 99 de ani, el urmand sa piarda dreptul de a folosi terenul respectiv.

Comentarii

comentariu

About the Author

-