Published On: joi, Iun 21st, 2012

Problema CET-ului ramane o enigma

Share This
Tags

*Datoriile cetatenilor catre CET raman deplatite

Cu toate ca suntem in mijlocul verii, cetatenii care in iarna au avut probleme cu racordarea la apa calda si caldura, cei care au datorii catre CET nu au platit pana in acest moment datoriile aferente. Primarul Aurel Simionescu face apel catre rau-platnici sa-si achite datoriile catre CET pentru ca la iarna sa nu intampine aceeasi problema ca in noiembrie, decembrie 2011.

“Eu, fac un apel la cetatenii care sunt racordati la CET sa-si plateasca consumul pe care l-au avut. Suntem deja in luna iunie, dincolo de jumatate, partea care am avut-o noi de subventie, de la municipalitate si care a fost de 45%, mai avem probabil iulie si august si dupa o sa terminam sa fim la 0, in luna iulie august ar trebui si cetatenii sa fie la zi cu plata datoriilor catre CET. Altfel, vom ajunge in aceeasi situatie, si acum o spun din luna iunie, ca sa nu mai avem discutii, vom avea aceleasi discutii ca in toamna si iarna trecuta. In jur de 15 august, ar trebui sa stim in ce masura o sa fim cu datoriile macar in stadiu rezonabil, ca sa putem sa discutam despre ceea ce se va intampla la iarna,” a declarat primarul Aurel Simionescu.

Reamintim faptul ca in iarna anului 2011-2012, din cauza datoriilor mari ale cetatenilor catre CET, apa calda si caldura a fost oprita o perioada, iar daca cetatenii nu vor platii consumul pe care l-au avut, este foarte posibil ca si in aceasta iarna sa intampine aceeasi problema.

Comentarii

comentariu

About the Author

-