Published On: vin, Iun 29th, 2012

Presedintele PNL Braila este implicat direct in operatiuni de bancruta frauduloasa

Share This
Tags

* lichidatorul uneia dintre firmele clanului Boboc a cerut in instanta anularea mai multor contracte de vanzare – cumparare prin care Boboc incerca sa ascunda de creditori mai multe active *

Presedintele filialei brailene a PNL, Catalin Boboc, s-a implicat masiv in tentativa grupului de firme ale familiei sale de a trage teapa partenerilor de afaceri, atat furnizorilor de materiale, dar si bancilor finantatoare si statului!

In posesia Infobraila au intrat o serie de informatii care fac ca ipoteza potrivit careia Catalin Boboc este implicat direct in activitati economice care frizeaza bancruta frauduloasa sa fie corecta. Practic, bancruta frauduloasa reprezinta fapta unui comerciant de a gestiona incorect patrimoniul de care dispune pentru a-i pagubi pe creditoriii sai, fapt pentru care a incetat platile si a fost declarat in stare de faliment, cele mai importante manevre prin care se poate realiza fiind urmatoarele: sustragerea sau falsificarea registrelor; distrugerea, tainuirea sau diminuarea activului sau declararea frauduloasa a pasivului care sa infatiseze datorii inexistente.

Este Boboc implicat in astfel de operatiuni? Dovezi zdrobitoare obtinute prin metode specifice de reporterii Infobraila arata ca da, clanul Boboc a dat tepe si a incercat sa mute activele din calea creditorilor!

Lichidatorul a cerut anularea in instanta a manglelor clanului Boboc, in motivele cererii acesta aratand ca “in fapt, la data de 14.09.2010 a fost incheiat cu parata contractul de vanzare – cumparare nr. 6515, ce a avut ca obiect instrainarea imobilului din strada Transilvaniei nr. 1 (…) format din spatiul comercial sI grup sanitar, cu o suprafata de 129 mp impreuna cu un teren de 53,52 indiviz, inscris in cartea funciara 72678, pretul contractului fiind de 140.000 lei la care se adauga TVA, pret achitat esalonat pe o perioada de 1 an”.

{nainte de a va spune care este parerea lichidatorului despre faptul ca un spatiu comercial din buricul targului se vinde cu pret mai mic decat al unui apartament cu doua camere din aceeasi zona, sa vedem cine sunt partile contractului denuntat in instanta. Vanzatorul este firma Bobcaget SRL reprezentata de Boboc Georgica, iar cumparatorul este firma Glob Business Center SRL reprezentata de Boboc Catalin, presedintele PNL Braila, si sora acestuia Ciocan Dana }tefania, sotia proaspatului conslier municipal PNL Ciocan Ilie Eduard! Prin urmare, mama a vandut copiilor la pret de nimic, iar creditorii au ramas cu buza umflata, asteptand, asa cum am scris in numarul de ieri, sa recupereze datorii in valoare totala de 5 milioane de euro!

Ei bine, sa vedem ce parere are lichidatorul despre manglele clanului Boboc: “Pretul contractului de 140.000 lei este un pret neserios, valoarea de piata a acestui imobil fiind mult mai mare, iar vanzarea de catre debitoarea a imobilului la acest pret este o operatiune comerciala incheiata in frauda creditorilor”.

In ziarul de luni vom prezenta, intr-o editie speciala de exceptie, intreaga poveste a tepelor clanului Boboc, dar si, surpriza, a altor membri PNL de frunte promovati de Catalin Boboc in functii administrative de prim rang in Braila.

Citeste si Clanul Boboc a tras tepe in valoare de 5 milioane de euro

Comentarii

comentariu

About the Author