Published On: lun, Iun 25th, 2012

Politistii cauta un minor dat disparut

Share This
Tags

La data de 18 iunie a.c., la orele 17.00, politistii au fost sesizati despre faptul ca minorul Iancu Radu, in varsta de 15 ani, din municipiu, a plecat in mod voluntar de la un apartament de tip familial, apartinand Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila, si nu a revenit pana in prezent.

Din primele verificari a rezultat ca, in ziua disparitiei, baiatul a spus colegilor de apartament ca merge in vizita la un prieten pe nume Razvan, domiciliat in Cartierul Viziru.

Semnalmente:  inaltime 160 cm, constitutie slaba, ten deschis, fata ovala, ochi caprui, par negru, tuns scrut, fara semne particulare.

Imbracaminte la data disparitiei: pantaloni verzi din stofa 3/4, tricou albastru.

Minorul nu are acte de identitate asupra lui, insa poate sa ofere date cu privire la nume, prenume, varsta si domiciliu.

Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale-Biroul Urmariri au solicitat urmarirea la nivel national a celui in cauza.

Cine poate da relatii despre locul in care s-ar putea afla acesta este rugat sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112, ori 0239/606.100, interior 20162, la Biroul Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-