Published On: mar, Iun 26th, 2012

Piciorul de caine o delicatesa in China

Share This
Tags

Imaginile care te vor face sa vomiti! Uite cum sunt transati, jupuiuti si fierti pentru a fi gatiti cainii si pisicile in China – Credeai ca-i doar un mit, dar cu 6 dolari iti cumperi un picior de caine – Foto Socant

Cu toate ca nu iti vine sa crezi, in China exista restaurante specializate in preparate din carne de caine si pisica, iar localnicii se dau in vant dupa aceste mancaruri, care, spun specialistii, sunt si foarte sanatoase.

Lasand insa la o parte proprietatile nutritive ale carnii de caine si pisica, aceste preparate ar putea fi interzise. Cu toate ca in prezent poti sa cumperi de la piata un picior de caine la pretul de 6 dolari, s-ar putea ca pe viitor acest lucru sa fie ilegal.

In China s-a propus o lege prin care se urmareste interzicerea comercializarii acestor preparate. Un grup de activisti din provincia Guangxi atrage atentia asupra faptului ca animalele sunt ucise cu brutalitate si le sunt incalcate drepturile.

Mii de caini sunt ucisi in fiecare an pentru mancarea traditionala si delicioasa care se consuma in general iarna. De obicei, restaurantele folosesc carnea cainilor si pisicilor speciali crescuti pentru asta, dar activistii sustin ca in farfuria unui chinez poate fi oricand un cainele cuiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-