Published On: vin, Iun 22nd, 2012

Paznici controlati de politisti

Share This
Tags

*Trei paznici au fost prinsi de politisti beti si trei in timp ce dormeau la postul de paza

Ieri noapte, politisti din cadrul Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Biroului Ordine Publica au desfasurat o actiune pe linia respectarii prevederilor Legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor.

Astfel, au fost efectuate controale tematice la un numar de 31 de societati comerciale asigurate cu paza proprie sau agenti de paza din cadrul societatilor specializate de paza, din municipiul Braila, urmarindu-se, in special, modul de executare a serviciului de catre personalul de paza, cunoasterea de catre acesta a consemnului general si particular al posturilor.

In urma neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 800 de lei, conform Legii 333/2003.

Deficientele constatate vor fi aduse la cunostinta conducerii unitatilor beneficiare, precum si conducerii unitatilor specializate de paza prestatoare de servicii, urmând ca la urmatoarea abatere sa se procedeze la retragerea atestatelor personalului de paza in cauza.

Exemple:Un numar de 3 agenti de paza au fost depistati sub influenta bauturilor alcoolice, in timp ce se aflau in timpul serviciului, si alti 3 au fost depistati dormind in postul de paza.

Toti agentii de paza au fost sanctionati cu amenda contraventionala, in conformitate cu prevederile Art.48, din legea amintita.

Comentarii

comentariu

About the Author

-