Published On: vin, Iun 29th, 2012

Ziua Dunarii sarbatorita prin actiuni de ecologizare, desene pe asfalt si concurs de cultura generala

Share This
Tags

*Au fost evenimentele ce au marcat la Braila, ziua Internationala a Dunarii

Primaria Municipiului Braila in parteneriat cu Liga Navala si Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” au organizat astazi, 29 iunie 2012, o serie de evenimente dedicate Zilei Dunarii.

Programul Manifestarilor a inceput la ora 8.30 cu o actiune de ecologizare a malului Dunarii, zona cuprinsa intre cena de la Faleza si Capitania Portului. Voluntarii de la Asociata Pro Democratia, Asociatia Cercetasii Romaniei Club Braila, Centrul Europe Direct Braila, Clubul de Turism Proilavia si Centrul  European de Informare si Dezvoltare au strans 20 de saci cu deseuri.  Au urmat, la ora 9.30, desene pe asfalt cu micutii de la Gradinita cu program Normal Nr. 34, aflati sub directa coordonare a doamnei Maria Calomeit.

Partea cea mai asteptata a fost Concursul de cultura generala la care au participat cercetasii braileni, elevii scolilor “Fanus Neagu”, “Sf Andrei”, “C S Aldea”, dar si doua grupe de elevi de la Liga Navala. Concursul s-a desfasurat pe echipe a cate 6 elevi, tema fiind “Dunarea”. Dupa 30 de minute, cat au avut la dispozitie sa raspunda corect la intrebarile ce au avut ca principala tema “Dunarea”,

Clasamentul a fost urmatorul:

- locul I – Liga Navala I

- Locul II- Liga Navala II si Scoala “Sf Andrei”,

- Locul III – Albatrosii

- Mentiunea I – Temerarii

- Mentiunea a II -a – Scoala “CS Aldea”

- Mentiunea a III -a – Scoala “Fanus Neagu”

Toti copiii au fost rasplatiti cu diplome, dulciuri si carti de la Centrul Europe Direct Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-