Published On: vin, Iun 29th, 2012

Lucrare penala pentru braconaj piscicol

Share This
Tags

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati au depistat pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol, doi barbati care pescuiau cu o plasa monofilament.

In data de 27 iunie a.c., o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati aflata in misiune, a depistat pe directia Mm 74, malul stang al fluviului Dunarea, doi cetateni care pescuiau dintr-o barca de lemn cu ajutorul unei plase monofilament in lungime de 70 m,  latimea de 3 m si marimea ochiului de 30 x 30 mm.

In urma verificarilor specifice efectate, politistii de frontiera au stabilit ca ce doi sunt cetatenii romani, Marcel P. in varsta de 51 de ani si Gheorghe C. in varsta de 24 de ani, ambii domiciliati in localitatea I.C. Bratianu, judetul Tulcea.

Politistii de frontiera au ridicat plasa monofilament in vederea confiscarii si au intocmit lucrare penala celor doi barbati sub aspectul savarsirii infractiunilor de nedetinerea licentei de pescuit/autorizatiei de pescuit comercial, pescuit recreativ/sportiv, dupa caz, si producerea, importul, detinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasa de tip monofilament.

Comentarii

comentariu

About the Author

-