Published On: vin, Iun 22nd, 2012

Lasat inconstient pe strada dupa ce a fost batut de un fost puscarias

Share This
Tags

Ieri seara., la orele 20.20, C.N., din Braila, a reclamat la Politie, prin apelul 112, faptul ca braileanul S.D. (40 de ani) a fost agresat de un individ necunoscut, in timp ce se deplasa pe strada Anton Pann, din municipiu, care i-a aplicat doua lovituri cu piciorul in zona gatului, cazand inconstient pe sosea.

Victima a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgente Braila, pentru acordarea de ingrijiri medicale, ulterior, fiind transferat la Sectia Neurochirurgie a Spitalului „Sfantul Andrei”, din Galati.

Politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale au demarat imediat cercetarile si au stabilit ca autorul agresiunii este un barbat de aproximativ 35-40 de ani, tuns scurt, inalt de aproximativ 1,70-1,75 m, robust, tatuat pe ambele brate cu figuri de persoane, imbracat cu un maieu si pantaloni de culoare alb.

In urma examinarii victimei, medicul legist din cadrul Serviciului Clinic de Medicina Legala Galati a concluzionat ca leziunile traumatice sunt de gravitate extrema care ii pun in primejdie viata si necesita pentru vindecare 70-80 de zile de ingrijiri medicale, daca nu intervin complicatii.

Cercetarile efectuate in teren de politisti au stabilit ca autorul comiterii faptei este M.N. (36 de ani), zis Bagnaru, din municipiu, recent liberat din penitenciar.

Acesta a fost retinut pe ordonanta, pentru 24 de ore, si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Astazi, a fost prezentat Judecatoriei Braila care a dispus arestarea preventiva a celui in cauza, pe o perioada de 29 de zile, pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala grava.

Comentarii

comentariu

About the Author

-