Published On: mie, Iun 20th, 2012

Hoti prinsi dupa 2 luni de la comiterea furturilor

Share This
Tags

In ziua de 18 iunie a.c., politisti din cadrul Biroul de Investigatii Criminale-linia de munca furturi din patrimoniu i-au depistat si adus la sediul Politiei Municipiului pe brailenii C.A. (20 de ani) si G.D. (19 ani), suspectati de comiterea unor furturi.

Astfel, primului i s-a probat comiterea unui furt comis prin efractie, in noaptea de 20 spre 21 aprilie 2012, in dauna unei persoane fizice autorizate, de unde a sustras haine din piele si blana, precum si a unui furt comis, prin acelasi mod, in noaptea de 5 spre 6 mai 2012, in dauna unei societati comerciale, de unde a sustras articole de imbracaminte.

Judiciaristii i-au probat celuilalt savarsirea a cinci furturi din autoturisme, in perioada martie-mai 2012, prejudiciul constand in bunuri in valoare totala de 1.600 de lei.

Fata de cei doi a fost inceputa urmarirea penala, confirmata de Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, pentru comiterea infractiunii de furt calificat, fiind retinuti pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila.

Astazi, 20 iunie 2012, acestia vor fi prezentati instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-