Published On: mar, Iun 26th, 2012

Fostul campion mondial la box, Lucian Bute se insoara vara viitoare

Share This
Tags

Lucian Bute (32 de ani), fost campion mondial la box profesionist, s-a decis sa se aseze la casa lui. Anul viitor va face nunta mare cu logodnica sa, Elena Aprozeanu (28 de ani). Surse din apropierea pugilistului ne-au dezvaluit ca acesta a cerut-o deja in casatorie pe frumoasa Elena.

Potrivit unor surse de incredere din apropierea lui Lucian Bute, valorosul pugilist intentioneaza ca anul viitor sa faca un pas important in viata lui. E vorba de casatoria cu frumoasa Elena Aprozeanu, cu care are o relatie de mai bine de sapte ani. Bute ar fi cerut-o in casatorie pe Elena la putin timp dupa meciul pe care l-a pierdut in fata britanicului Carl Froch, prin KO, pe 26 mai, la Nottingham, lupta la care a asistat si iubita lui.

Si-ar fi cerut deja iubita in casatorie

“Planul lui este sa se casatoreasca anul viitor. Nu stiu exact daca a cerut-o in casatorie pe Elena, dar e foarte posibil ca el sa fi facut si acest pas. Relatia cu Elena dateaza de multa vreme si amandoi se inteleg din priviri”, a declarat sursa Libertatii. Prezenta discreta, Elena a aparut in public alaturi de Lucian doar la evenimentele foarte importante din viata lui. In urma cu aproape doi ani, cel supranumit “Frumuselul” le-a prezentat- o parintilor sai pe Elena, acestia fiind incantati de alegerea facuta de fiul lor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-