Published On: lun, Iun 18th, 2012

Echipa Romaniei, cu gandul la castigarea aurului de la CM Universitar

Share This
Tags

*Patru jucatoare si antrenorul de la HC Dunarea, au plecat in Brazilia la Campionatul Mondial Universitar

In cursul zilei de astazi, echipa de handbal feminin care va reprezenta Romania la Campionatul Mondial Universitar din perioada 20-30 iunie, a plecat spre Brazilia.

Din cele 12 jucatoare, doar trei au mai participat pana acum alaturi de Ioan Baban la o asemenea competitie, Paula Visan, Roxana Rahnea si Oana Cartea.

„Chiar daca avem un lot foarte tanar, cu 9 jucatoare debutante la acest turneu, mergem cu un singur gand in Brazilia, si anume sa ajungem cat mai sus. Pentru unele jucatoare va fi o experienta unica si vreau alaturi de fete sa reprezentam Romania cu mandrie. Dupa aceasta pregatire pot spune ca unele dintre ele au sanse sa ajunga si la lotul de senioare. Nu ne stim inca adversarii dar speram sa facem o faza frumoasa si sa ne intoarcem cu medalie,” a declarat antrenorul Ioan Baban.

Pentru aceast turneu, lotul Romaniei s-a antrenat la Bucuresti, si dupa un zbor lung, acesta va ajunge maine in jurul pranzului in Brazilia. Delegatia Romaniei este condusa de Victor Mihailescu, antrenor secund este Simona Maior Pasca, iar kinetoterapeut Codruta Carabat.

In lotul Romaniei, Ioan Baban a inclus si patru jucatoare de la HC Dunarea, Elena Voicu (portar),Nicoleta Esanu (centru), Andreea Adespii (inter), Raluca Irimia (pivot).

Lotul Romaniei de la Campionatul Mondial Universitar din Brazilia:

Portari: Paula Visan (HCM Roman), Elena Voicu (HC Dunarea Braila). Jucatoare de camp: Nicoleta Tudor (Corona Brasov), Roxana Joldes (Terom Iasi), Mihaela Patuleanu (SCM Craiova), Andreea Adespii (HC Dunarea Braila), Laura Leahu (CSU Stiinta Bucuresti), Andreea Dincu (CSU Neptun Constanta), Nicoleta Esanu (HC Dunarea Braila), Roxana Rahnea (Rapid Bucuresti), Oana Carstea (Corona Brasov).

Comentarii

comentariu

About the Author

-