Published On: mar, Iun 26th, 2012

EBA va avea doua rochii de mireasa

Share This
Tags

*Mezina presedintelui a optat pentru o creatie romaneasca si una din strainatate * Fata cea mica a  presedintelui Tra­ian Basescu se va casatori civil si religios in aceasta toamna

Elena Basescu face pasi importanti in ceea ce priveste organizarea nuntii ei. Si-a stabilit data cand va avea loc ceremonia religioasa la Bucuresti, a ales locul unde isi va uni destinele cu Bogdan Ionescu, si-a comandat verighetele si, mai nou, isi cauta rochii de mireasa. Pentru ca nu vrea una, ci doua!

Mezina presedintelui Tra­ian Basescu se va casatori civil si religios in aceasta toamna, la Bucuresti. Elena Basescu (32 de ani) si Bogdan Ionescu, zis Syda, (32 de ani) au stabilit ca ceremonia religioasa sa aiba loc la Buftea, la Palatul Stirbey, acolo unde se va desfasura si petrecerea.

Ceremonia oficiata de preoti de inalt rang in Patriarhia Romana va avea loc in fata Capelei “Sfanta Treime”, deoarece in interior nu se pot efectua slujbe religioase, iar petrecerea propriu-zisa se va desfasura la restaurantul din incinta palatului.

Daca despre Bogdan prietenii au aflat ca se va imbraca cu doua costume de la case de moda renumite din Europa, in privinta Elenei inca nu e nimic decis. Pentru a-si achizitiona verighetele, comandate deja la o bijuterie de pe ce­lebra ar­­tera Rue de Rivoli din Pa­ris, dar si vesti­men­­tatia Ele­nei, cei doi logodnici vor ajunge la inceputul lunii iulie in capitala Frantei.

Se pare ca, domnisoara Basescu isi doreste doua rochii de mireasa, una de la o casa de moda cunoscuta din Europa, iar alta de la un creator roman.

De altfel, Elena vrea sa apara in fata publicului imbracata in rochia din tara noastra deoarece atat ea cat si presedintele Traian Basescu promoveaza firmele romanesti. Ar mai fi de spus ca, in ziua nuntii, accesul in Palatul Stirbey se va face doar cu invitatie, paza obiectivului fiind asigurata atat de firme private de bodyguarzi cat si de un dispozitiv de la SPP, care va pazi familia prezidentiala.

La Palatul Stirbey, un meniu costa de la 60 €/persoana

De-a lungul timpului vedete importante din Romania au ales sa isi uneasca destinele cu persoanele iubite pe domeniul Stirbey. Startul l-au dat Cristi Chivu si Mihai Petre, cei doi casatorindu-se cu iubitele lor, doar la o zi distanta, pe 6 si 7 iulie 2008.

Comentarii

comentariu

About the Author

-