Published On: lun, Iun 18th, 2012

Depistati la volan, sub influenta alcoolului

Share This
Tags

In dimineata zilei de 17 iunie a.c., la orele 5.05, politisti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat in trafic pe C.G. (22 de ani), din municipiul Galati, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, pe Calea Galati, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat, si i-au fost recoltate probe biologice de sange in vedera stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

Pe numele lui a fost intocmit dosar penal, conform Art.87, alin.1, din OUG 195/2002 (republicata).

Tot ieri, la orele 14.50, politisti din cadrul Politiei orasului Insuratei l-au oprit si identificat in trafic pe P.I. (22 de ani), din comuna Tufesti, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, pe DJ 212, in localitatea de domiciliu, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca avea in aerul expirat 0,99 mg/l alcool pur.

Tanarul a fost condus la Centrul Medical de Permanenta Insuratei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei si i s-a intocmit dosar penal, conform prevederilor OUG 195/2002 (republicata).

Comentarii

comentariu

About the Author

-