Published On: mie, Iun 27th, 2012

Clanul Boboc a tras tepe in valoare de 5 milioane de euro

Share This
Tags

* Presedintele PNL se lauda pe siteul oficial al partidului ca a fost jurisconsult la o firma care si-a pacali partenerii de afaceri cu milioane de euro * in urma cu doi ani, Boboc a fost implicat intr-un dosar al Politiei pentru ca a emis un cec fara acoperire in valoare de 60.000 de euro * in acelasi an in care Boboc emitea cec-uri fara acoperire, firma a intrat in faliment *

Firmele clanului presedintelui filialei locale a Partidului National Liberal, Catalin Boboc, se prabusesc una cate una, aceasta putand fi explicatia pentru care seful liberalilor braileni isi doreste cu ardoare pozitii obtinute politic care sa-i salveze afacerile, dar si sa-i asigure protectie in eventualitatea unor anchete penale, o situatie la indigo cu cea a fostului presedinte al PNL Braila, Constantin Sever Cibu, care si-a “ars” partenerii cu “doar” 2 milioane de euro.

Ancheta realizata de Infobraila, ale caror rezultate le vom publica in serial, arata ca incidentul de plata despre care ziarele au scris in urma cu cativa ani nu a fost un accident, dimpotriva. La vremea aceea, in aprilie 2010, o banca din Braila a sesizat politia ca Boboc a emis un cec in valoare de 60.000 de euro, dar ca in cont nu se afla suma necesara. Tepuitul de atunci, afaceristul Nicu Nita, si-a primit banii pana la urma, insa Politia a deschis un dosar a carui finalitate a ramas necunoscuta deocamdata.

Coincidenta sau nu, in acelasi an a intrat in faliment “perla” grupului de firme ale clanului Boboc, SC Bobcaget SRL, care a reusit “performanta” de a tepui 26 de furnizori cu suma totala de 19.175.766,58 lei noi, aproximativ 5 milioane de euro! Pe lista celor ramasi cu ochii in soare de priceperea manageriala a clanului, a carui jurisconsult era chiar actualul presedinte al PNL Braila, se afla nume grele din business, ca Dan Voiculescu – Grivco SA, Ion Tiriac – Tiriac Leasing, BCR, BRD, CEC, Monsanto, Dupont, Rompetrol Downstream si altii. Alaturat, va prezentam lista celor tepuiti de clanul Boboc.

Comentarii

comentariu

About the Author